У Львівській міськраді зареєстровано проект ухвали про створення старостинських округів у Винниках і Дублянах (ДОКУМЕНТ)

Новини 14 Грудня, 2020 916

Ілюстрація: ТРК Глухів

Можуть запровадити посади старост у Винниках та Дублянах

У Львівській міській раді зареєстровано проект ухвали щодо створення старостинських округів у Винниках і Дублянах, а також про запровадження посад старост у цих округах.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», про це на своїй сторінці у соціальних мережах повідомив депутат Львівської обласної ради Володимир Квурт.

Метою цієї ухвали є забезпечення безперервності у здійсненні місцевого самоврядування територіальними громадами, а також їхній розвиток.

Як написав на своїй сторінці у ФБ Володимир Квурт, “юристи Європейської Солідарності підготували проєкт ухвали Львівської міської ради про створення старостинських округів та запровадження посад старост у Винниках та Дублянах. Сподіваюсь, що проєкт цієї ухвали підтримають усі депутати Львівської міської ради”.

Юристи Європейської Солідарності підготували проєкт ухвали Львівської міської ради про створення старостинських округів…

Опубликовано Володимиром Квуртом Пятница, 11 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,