У львівській кам’яниці з “Всевидячим оком” загадково помер молодий чоловік

Новини 20 Липня, 2019 302

Ілюстрація: lia.lvivcenter.org

У Львові розслідують обставини смерті чоловіка у старовинній кам‘яниці, яка розташована у центрі міста.

Як повідомили у головному управлінні Держпраці у Львівській області, призначено спеціальне розслідування нещасного випадку.

«Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з 34-річним електромонтажником з кабельних мереж ТзОВ «Датекс С». Електромонтажник з кабельних мереж ТзОВ “Датекс С” виконував роботи в нежитловому приміщенні у м. Львові по вул. Краківська 1/3 (територія замовника ТзОВ “Кам”яниця №1”).  Після завершення робіт, працівники та потерпілий повернулись у побутове приміщення по особисті речі. Потім потерпілий кудись вийшов.  Близько 19 год. 00 хв. потерпілого  виявили без ознак життя на території, де виконувались роботи. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть.  Ймовірна причина смерті – природня», – зазначається у повідомленні.

Довідка. Львівв, вул.Краківська, 1 –  колишня кам‘яниця Абреківська. Кам’яниця з “Всевидячим оком” була зведена наприкінці XVIII ст. у бароковому стилі на готичних пивницях двох кам’яниць. Вона зберегла давню планувальну структуру та унікальні елементи барокової білокам’яної різьби. Сьогодні використовується як житловий будинок. Пам’ятка архітектури (Ох. №354).

 

Коментарі

Позначки: ,