У Львівавтодорі заявили, що семеро працівників ТЦК мобілізували з робочого місця паркувальника. Реакція ТЦК

Новини 14 Листопада, 2023 216

Працівники ТЦК мають право приходити на місце роботи до працівників” – додали у пресслужбі

Семеро працівників Львівського обласного ТЦК “мобілізували” паркувальника у Львові. Військові вивели за руку чоловіка просто з робочого місця. Відповідне відео записане на камерах ЛКП “Львівавтодор”.

Відео із записом з паркувального пункту одним з перших поширив сайт видання Чернівецький промінь. У ЛКП “Львівавтодор” для Еспресо.Захід підтвердили відповідну інформацію, пише Четверта студія.

У Львівавтодорі розповіли, що подія відбулася вдень у п’ятницю, 11 листопада.

На записі видно, як один із військкомів заходить до приміщення, де сидить персонал і під руку виводить паркувальника на вулицю. Там на нього чекали ще 6 працівників військкомату.

У пресслужбі Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розповіли, що про цей випадок наразі нічого не знають. І додали, що чоловіки призовного віку самі мають приходити до центрів комплектування для уточнення даних.

“Не коментуємо і не маємо такої інформації. У нас такого не було. На цей момент нам відомо лише про один факт, і ми вже подали інформацію про це в соцмережах. Нехай організації надають списки ухилянтів, тоді подібних випадків не траплялося б. Працівники ТЦК мають право приходити на місце роботи до працівників” – додали у пресслужбі Львівського обласного ТЦК та СП.

Коментарі

Позначки: ,