У Луцьку з’явився Bolt

Новини 07 Червня, 2021 239

Bolt

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt стала активною в Луцьку.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення компанії.

«Черговий запуск нашого сервісу ― це результат тривалої підготовки і ретельного аналізу ринку. В поєднанні зі швидким прийняттям рішень наш підхід дозволяє успішно підключати нові міста в короткий термін. Луцьк став двадцятим українським містом, в якому з’явився сервіс Bolt. І ми продовжуємо працювати над тим, щоб швидкі та зручні поїздки стали доступними також в інших населених пунктах», ― коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

У Луцьку активні три категорії авто: Bolt, Comfort і Isolated. Під час епідемії коронавірусу актуальні поїздки на авто категорії Isolated, які обладнані перегородками між водієм і пасажиром. Це рішення дозволяє знизити ризик поширення вірусів.

Мінімальна вартість поїздки в Луцьку становитиме 18 грн із урахуванням знижки до 50%. Оплатити послугу можна готівкою, банківською карткою або через сервіс Apple Pay. Для нових користувачів також діятиме акція «Приведи друга ― отримай безкоштовну поїздку». Середній час подачі авто в сервісі Bolt становить 5 хвилин.

Компанія Bolt пропонує вигідні умови співпраці для водіїв. Наприклад, знижки для користувачів ніяк не позначаться на їхньому заробітку: платформа повністю компенсує їм різницю в ціні. Крім того, комісія для активних водіїв становитиме 0%. А завдяки програмі брендування водії, які нанесуть на авто логотип компанії, зможуть отримувати додаткові бонуси.

Компанія Bolt розпочала роботу в Україні влітку 2018 року. Наразі сервіс замовлення поїздок Bolt доступний у 20 містах України.

Інформація про компанію Bolt

Bolt ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок, головна мета якої зробити пересування містом більш доступним, зручним і надійним. Послугами Bolt користується понад 50 млн осіб у 40 країнах Європи й Африки. Компанія надає цілу низку послуг, таких як виклик автомобілів, доставка їжі, кур’єрська доставка, прокат електросамокатів і електровелосипедів. Усі поїздки Bolt в Європі є вуглецево-нейтральними: компанія прагне зменшити екологічний слід згідно зі стратегією «Green Plan».

В Україні послуги компанії Bolt доступні у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Чернівцях, Кременчуці, а також в Івано-Франківську й Одесі

Коментарі

Позначки: ,