У Луцьку сталася загадкова ДТП за участі керманича з Львівщини (ФОТО)

Новини 15 Березня, 2021 749

Фото: Патрульна поліція Волинської області

Суперечливі повідомлення про те, хто перебував за кермом автомобіля Mercedes: чоловік з Червонограда чи жінка з Львівщини

Водій із Червонограда 14 березня влетів у електроопору в Луцьку.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Над Бугом».

Як зазначається, у Луцьку, водій із Червонограда з ознаками алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на електроопору. Поліцейські, прибувши на місце автопригоди встановили, що 29-річний водій, рухаючись транспортним засобом Mercedes С 220 вулицею Потебні, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на тротуарне огородження та електроопору.

У керманича поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі водій відмовився в присутності двох свідків.

На місці події працювали медики, які оглянули чоловіка. На щастя, останній медичної допомоги не потребував.

На винуватця ДТП патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп‘яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 1 ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд) КУпАП.

Як повідомляє 15 березня Національна поліція Волинської області на своєму сайті, у Луцьку Mercedes врізався у стовп: поліція з’ясовує обставини ДТП.

Автопригода трапилася учора вранці на перехресті вулиць Потебні – Гнідавська у Луцьку.   За кермом легковика перебувала 29-річна жителька Львівської  області. Водійка, ймовірно, не впоралась з керуванням та врізалась у бетонний ліхтар.

Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження. Вона звернулася за допомогою до медиків.

На водійку поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як повідомила 14 березня у ФБ  Патрульна поліція Волинської області, водій з ознаками алкогольного сп‘яніння здійснив наїзд на електроопору: патрульні склали три адміністративні протоколи.

“Вночі луцькі патрульні отримали повідомлення про ДТП. Оперативно прибувши на місце автопригоди патрульні встановили, що 29-річний водій рухаючись транспортним засобом Mercedes С 220 вулицею Потебні, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на тротуарне огородження та електроопору. У керманича поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі, він відмовився в присутності двох свідків. На місці події працювали медики, які оглянули чоловіка. На щастя, останній медичної допомоги не потребував“,- зазначається у повідомленні.

Тож на винуватця ДТП патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп‘яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 1 ст. 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд) КУпАП.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , , , , , ,