У лікарні Львова майже два місяці триває лікування постраждалого внаслідок падіння АН-12

Новини 01 Грудня, 2019 272

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Внаслідок авіаційної події загинуло 5 осіб та 3 особи травмовано,- ДСНС

У лікарні Львова продовжує перебувати ще один постраждалий внаслідок падіння транспортного літака. 50-річний чоловік  перебуває у хірургічному відділенні.

Як пише « Четверта студія», у ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що станом на 30 листопада на стаціонарному лікуванні продовжує перебувати 1 особа в хірургічному відділенні (Амелькін А.В., 1969 р.н.).

Як зазначається у повідомленні, 04.10.19 року о 07.02 год. надійшло повідомлення, про під час заходу на посадку пропав зв’язок, а також пропав з радару літак АН-12, що мав здійснити посадку в Міжнародному аеропорту Львів ім. Д.Галицького. Літак належить авіакомпанії «Ukraine Air Alliance», на борту знаходилось 8 осіб. Пошуковими групами літак виявлено в районі н.п. Сокільники (1,5 км від посадкової смуги). Внаслідок авіаційної події загинуло 5 осіб та 3 особи травмовано, яких підрозділами ГУ ДСНС вивільнено та направлено у комунальну 8-му міську клінічну лікарню м. Львова, стан важкий.

Станом на 30.11.19 року на стаціонарному лікуванні продовжує перебувати 1 особа в хірургічному відділенні (Амелькін А.В., 1969 р.н.).

 

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,