У Лелехівці провели в останню путь Героя Романа Качмара

Новини 30 Вересня, 2022 295

Наш земляк пішов захищати свою країну заради майбутнього та героїчно загинув у бою з російськими окупантами за свободу України. Життя Героя обірвалося на тридцять дев’ятому році життя. Не існує вищої цінності, ніж захист Батьківщини та свого народу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Івано-Франківську громаду.

Добрий сім’янин, люблячий батько, турботливий син, справжній патріот, справедливий, добрий та чуйний товариш. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму, незламності.

Попрощатися з воїном зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, військові, священники, односельчани та небайдужі мешканці громади.

Під звуки оркестру і Державного гімну урочисто, з почестями провели Героя в його останню путь. Державний прапор України від імені Президента вручили сину Героя.

Ми не забудемо подвигу нашого воїна.
Схиляючись у скорботі, Івано-Франківська селищна рада висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого – дружині Наталії, сину Станіславу та матері Захисника.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини… Роман Качмар поповнив ряди небесного війська й назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Вічна слава Герою України – Роману Качмару! Царство небесне нашому воїну…

Коментарі

Позначки: