У Києві знайшли іноземця, який днями утік із зали суду (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 11 Липня, 2021 220

У Києві знайшли іноземця, який днями утік із зали суду

В ході проведення слідчо-розшукових заходів втікача затримали у місті Києві по вулиці Дегтярівській співробітники Департаменту карного розшуку спільно з управлінням карного розшуку ГУНП в Харківській області за сприяння полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Київської області.

Як повідомлялось раніше, 08 липня по закінченню засідання суду втік заарештований 47-річний громадянин Туреччини. Чоловік перебував у міжнародному розшуку Інтерполу за вчинення шахрайства в особливо великих розмірах. Після оголошення ухвали суду про обрання громадянину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, до прибуття конвою він залишився без охорони. Скориставшись цим, правопорушник вибіг із зали суду та втік.

У Києві знайшли іноземця, який днями утік із зали суду

У Києві знайшли іноземця, який днями утік із зали суду

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 5 років позбавлення волі.

Найближчим часом правопорушник буде доставлений до Харкова та поміщений в слідчий ізолятор під екстрадиційний арешт терміном до 12 місяців з метою його подальшої екстрадиції до Німеччини.

Коментарі

Позначки: ,