У Києві замінували всі аеропорти

Новини 12 Січня, 2022 55

Літаки Rynair і Wizz Air в аеропорту. Фото: avianews.com

У міжнародних аеропортах “Київ” імені Ігоря Сікорського, а також у “Борисполі” проводять проводять термінову евакуацію через анонімне повідомлення про замінування. Інформація про закладену в будівлі вибухівку надійшла вдень 12 січня.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє 24 канал.

На місцях події працюють кінологи та вибухотехніки, а також рятувальники ДСНС та медики швидкої. Спеціалісти намагаються якомога швидше перевірити приміщення стратегічно важливих об’єктів для нормалізації їх роботи.

У поліції Києва в коментарі 24 каналу розповіли, що станом на 15:45 експерти не знайшли жодного небезпечного предмета на тих об’єктах, які вказав зловмисник, однак пошук вибухівки продовжується.

Метро та аеропорти “замінувала” одна особа

За даними правохоронців, інформацію про нібито наявність вибухівки на територіях “Борисполя” та “Жулян” вони отримали одним повідомленням разом з даними про ймовірний вибух на станціях метро та у кількох ТРЦ.

Одразу після цього на вхід та вихід зачинили станції метро “Площа Льва Толстого”, “Палац спорту”, “Театральну” та “Вокзальну”. Не працювали також вузли пересадок.

Повідомлення про вибухівку на прийом та вильот літаків, судячи з усього, не вплинули. Про це свідчить інформація з онлайн-табло “Борисполя” та “Жулян”.

Коментарі

Позначки: , ,