У Києві вимагали імпічменту Зеленського (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 11 Вересня, 2020 3 190

Фото: Мирослав Гай/ФБ

Під стінами заміської резиденції президента в Кончі-Заспі відбулася інспекція. Українці автоколоною у складі понад 300 авто прибули до заміської дачі Зеленського, щоб лишити останнє попередження стосовно того, що чекає на нього за державну зраду. Приводом, нагадаємо, стали систематичні епізоди зради національних інтересів з боку влади – зрив операції із затримання “вагнерівців”, “перемир’я” зі смертями воїнів , покинуті на полі бою поранені, заяви про особливий статус і амністію, політичні переслідування активістів, волонтерів і ветеранів, і нарешті, інспекція позицій ЗСУ разом з окупантами.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці “Рух Опору Капітуляції” у ФБ.

Як зазначається, “ми залишили промовисті написи на дверях, що ведуть до заміської резиденції, і влаштували символічну (поки що) артпідготовку з феєрверку”.

Зазначається, що “в понеділок о 10:30 під ВР ми добиватимемося створення ТСК щодо держзради президента і його оточення у справі видачі Росії “вагнерівців”, ТСК з фальсифікацій справи Шеремета, а також ліквідації ОАСК і негайного звіту силовиків за це ганебне перемир’я і “спільну інспекцію” з ворогом. ТСК – це перший практичний, формальний крок до імпічменту”.

На сторінці “Демократична Сокира” у ФБ зокрема  наголошується, що “дуже шкода, що мозок Володимира Зеленського працює лише за певних умов. Наприклад, коли патріоти у відповідь на заяви про «спільну інспекцію» організовують інспекцію під його державну дачу в Конча-Заспі. Лише в таких ситуаціях наш президент усвідомлює, що робить щось не так. І його мозок (більш відомий як Андрій Єрмак) починає подавати сигнали паніки”.

Як повідомляється, “здійснили візит до державної резиденції Володимира Зеленського у Конча-Заспі, аби спільно проінспектувати, чи не зовсім ох*їв наш президент. Адже вчора, 9 вересня, з’явились новини про «спільне інспектування сторін» в районі населеного пункту Шуми. «Сторін» — означає із залученням російських бойовиків, яким ми мали дозволити оглянути свої позиції. Вже сьогодні Офіс президента «дав задню» та заявив спочатку, що це не «спільне інспектування», а «спільне інспектування із залученням посередника ОБСЄ». А згодом взагалі повідомив про скасування інспектування, однак не відкинув позицію огляду сепаратистами наших позиції”.

Наголошується, що “під загрозою масових акцій Офіс Президента переніс факт скоєння злочину, але не відмовився від намірів цей злочин вчинити. Ми знаємо, що архітектором цих домовленостей є глава Офісу Президента Андрій Єрмак, а відповідальним — президент України Володимир Зеленський. Дії обох несуть загрозу українській державності. І мають бути негайно припинені”.

“Ми разом з патріотичними організаціями вчергове зірвали спробу Зеленського натворити лайна. Партіотичні сили зібрали колону із сотень автомобілів, в яких сиділи розлючені вчорашньою зрадою ветерани, політики, громадські активісти та діячі. Шкода, що громадяни України повинні стримувати президента України від принизливих домовленостей та поступок ворогові. Шкода, що президент України не бачить ворога, Андрія Єрмака, який нашіптує йому на вухо план капітуляції. Але не шкода, що він буде за це відповідати, майже як Олександр Друзь у телешоу”,- йдеться у тексті.

Також зазначається, що “Зеленський болісно реагує на протести. Ми це зрозуміли давно. Тепер у наших протестах з’явилось нове слово — «імпічмент». Його ми написали прямо на воротах резиденції нашого «любого» президента. Якщо Зеленський хоче бачити фаєри, тисячі не надто веселих патріотів та натяки, що пора йти, то він це отримає. Гарантуємо. Ми знаємо, що Зеленський живе парадигмою «віддам гопникові все, лиш би не побив». Але гопникові, тобто Росії, завжди буде мало. Він забере ваш гаманець, телефон, зламає щелепу та житиме у вашому домі. Мозок Зеленського не здатен цього осягнути. Що ж, тоді ми змусимо президента замислитись над своєю поведінкою”.

“Ми вийдемо ще раз. А потім ще раз. І ще раз. Але якось може бути запізно. Тому працюйте над мізками, пане президенте”, – пише “Демократична Сокира”.

Світлини з місця події оприлюднив на своїй сторінці у ФБ Мирослав Гай.

 

Опубліковано Myroslav Hai Четвер, 10 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,