У Києві вибух зруйнував 2-поверховий будинок і гараж (ВІДЕО)

Новини 03 Квітня, 2021 479

Вибух у Києві. Фото ДСНС

Під завалами шукають людей

У Солом’янському районі Києва 3 квітня стався вибух, унаслідок якого зруйновано гараж, сусідній житловий будинок і літня кухня. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Як повідомила пресслужба Головного управління ДСНС у Києві, 3 квітня о 15:43 до столичної Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про вибух на вулиці Карла Маркса.

“Як виявилося, за попередніми даними стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння в окремо розташованому гаражі”, — повідомили у відомстві.

Внаслідок вибуху був повністю знищений гараж та частково пошкоджено сусідній 2-поверховий житловий будинок і літня кухня. Вогнеборці одразу приступити до розбирання конструкцій та пошуку потерпілих. До робіт залучили чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 представників особового складу підрозділів столичного ГУ ДСНС, а також три одиниці техніки та 17 осіб рятувальників КМДА. До місця також направили кран, щоб підняти плити перекриття та остаточно переконатись, що під завалами нікого немає.

Власниця гаражу стверджує, що у момент вибуху всередині приміщення нікого не було. Слідство встановлює причини інциденту.

Столичні рятувальники закінчили проводити роботи по розбору конструкцій будівлі на території приватної садиби

3 квітня,…

Опубліковано Головне управління ДСНС України у м.Києві Субота, 3 квітня 2021 р.

Згодом портал dtp. kiev. ua повідомив, що вибухнули газові балони, у результаті чого було зруйновано два будинки. Постраждалих під завалами не виявили.

Коментарі

Позначки: ,