У Києві від COVID-19 померли мати-героїня і її чоловік (ВІДЕО)

Новини 01 Квітня, 2021 81

Фото 4studio

Минулого тижня у родині Родікових сталося горе – від COVID помер батько Володимир, а два дні тому не стало і мами. Її майже тиждень лікували в Олександрівській лікарні, куди жінку перевезли з обласного шпиталю. Діана померла, так і не дізнавшись про смерть чоловіка.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Прямий

Вони – переселенці з Донеччини. Коли почалася війна, разом із дітьми втекли з окупованої Макіївки до столиці. Налагодити життя тут їм тут допомагали волонтери, небайдужі і тодішня перша леді Марина Порошенко. Кілька місяців тому Діані вручили нагороду як матері-героїні. У подружжя – 13 дітей: п’ятеро своїх, ще восьмеро усиновлених.

Старша донька подружжя 21-річна Олександра після смерті батьків узялася оформлювати опіку над малолітніми братиками і сестрами.

“Ми їх не залишимо. Ми будемо жити далі однією дружною сім’єю. Так, як хотіли тато з мамою. Я з чоловіком пройду курси прийомних батьків, як і проходили мої батьки”, – розповіла вона.

Рахунок для допомоги дітям – благодійна організація “Благодійний фонд допомоги сім’ї Родікових” UA28 3052 9900 0002 6008 0301 2665 в АТ КБ ПриватБанк.

Коментарі

Позначки: