У Києві таксі збило двох жінок і в’їхало у зупинку (ВІДЕО 18+)

Новини 13 Листопада, 2020 546

Фото: місце ДТП (t.me/dtpkiev)

Антон Геращенко заявив, що аварія сталася через те, що водій таксі заснув за кермом через перепрацювання

Сталася смертельна ДТП на Окружній у Києві.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Київ оперативний» у ФБ.

Як зазначається, в результаті ДТП між двома автомобілями Hyundai, водій Uber вилетів на тротуар і в’їхав в кіоск. За попередньою інформацією одна дівчина загинула і ще троє (двоє чоловіків і жінка отримали) серйозні травми.

Інформація про причини ДТП і стан постраждалих уточнюється.

Як пише РБК-Україна, “Прилад Драгер показав, що водій, 1997 року народження, не перебував в стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України”, – повідомили в поліції. За даним фактом порушено справу за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водієві таксі загрожує від 5 до 10 років в’язниці. При цьому заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що аварія сталася через те, що водій таксі заснув за кермом через перепрацювання.

 

Утренняя жесть в Киеве: 1 труп, 3 пострадавших.

Серьезное смертельное #ДТП на Окружной, поворот на Тулузы возле…

Опубликовано dtp.kiev.ua Четверг, 12 ноября 2020 г.

 

Довідково. Велика Окружна дорога — автомобільна магістраль в Києві, кільцева автомобільна дорога, що проходить західним кордоном міста, більшою частиною поза межами міської забудови. Об’єднує Дніпропетровський, Одеський, Житомирський та Гостомельський напрямки.

Коментарі

Позначки: , , , ,