У Києві судитимуть серійного розбещувача школярок

Новини 21 Липня, 2022 43

У Києві судитимуть серійного розбещувача школярок

Перевдягався в жінку і нападав на дівчат у шкільних вбиральнях

У Києві на лаві підсудних опинився чоловік, який пробрався до шкільної вбиральні і вчинив розпусні дії відносно дитини.

Деснянська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дитини (ч. 2 ст. 156 КК України).

Про це повідломляє Офіс генпрокурора України, пише Четверта студія.

“Розслідуванням встановлено, що 15 вересня 2021 року киянин проник до вбиральні на території школи у Деснянському районі столиці та вчинив відносно 8-річної школярки розпусні дії. По гарячих слідах він був встановлений та затриманий правоохоронцями”, – йдеться в повідомленні.

Як запобіжний захід, суд обрав чоловікові тримання під вартою з правом внесення застави. Чоловік сплатив заставу і продовжив вчиняти аналогічні злочинні дії.

На території Львівської області, щоб потрапити до школи у Львові, він натягнув жіноче вбрання та перуку. В результаті розшукових заходів його знову затримали правоохоронці.

“Варто зазначити, що затриманий – раніше судимий за аналогічні злочини. Відповідно до вироку Голосіївського районного суду, у грудні 2019 року його було засуджено до 12 років позбавлення волі, однак 10 вересня 2021 року звільнено на підставі так званого “закону Савченко”. Наразі йому судом обрано безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.

Коментарі

Позначки: