У Києві працює унікальна стоматологічна клініка

Новини 28 Вересня, 2020 256

У Києві працює унікальна стоматологічна клініка

Страхи і стереотипи приходять у наше життя ще з дитинства. Чи не кожен із нас ще з дитинства боявся стоматологів. Так, цих людей у білих халатах із характерним звуком бормашини, мабуть, боялись усі. Проте світ не стоїть на місці і зараз лікування зубів є не тільки необхідним, але й абсолютно безболісним і навіть приємним. Саме такі послуги пропонує Стоматологічна клініка Люмідент у Києві, пише Четверта студія.

Кожен із нас у ритмі дорослого життя не повинен забувати за необхідність якісного догляду за зубами, їх профілактики та лікування й необхідності підтримування у належному стані ротової порожнини та зубів загалом.

Часто нам здається, що ми ще встигнемо сходити до стоматолога й часто відкладаємо цей процес. Кажемо собі – та піду з наступного тижня. А час невпинно летить й стан зубів може погіршуватись.

Ще однією з причин відкладення походу до стоматолога може бути відсутність лікаря, якому ми довіряємо. Ми можемо користуватись порадами друзів чи колег на роботі, до якого з лікарів ходять вони.

Також часто нам здається, що лікування зубів досі – це болісна процедура, яка займає багато часу та нервів. Нам не хочеться чути звук бормашини чи ми просто боїмось цього. Зізнайтесь, у багатьох таке є.

Проте технології не стоять на місці й зараз процедура лікування зубів взагалі є безболісною. Піти до стоматолога сьогодні – це те саме, що піти на каву з друзями чи у кіно з коханою людиною.

І щоб довго не шукати, а кому ж можна довірити стан своїх зубів – можна звернутись до стоматологічної клініки у Києві, яка пропонує весь комплекс сучасних стоматологічних послуг. Тут є усе, що може вас зацікавити. Весь процес лікування супроводжується постійним супроводом лікаря.

Стоматологічна клініка повинна пропонувати якісні послуги за відмінними цінами і така клініка у Києві є. Тут ще й діють постійні акції та картки знижок. Важливо, що безкоштовною є консультація будь-якого лікаря (окрім дитячого).

Практично усі роботи лікарі запроваджують за допомогою стоматологічних мікроскопів – тільки із ними можна отримати максимальну точність та якісний результат.

Варто наголосити, що усі процедури є безболісними завдяки комп’ютерній анестезії STA. Клініка може запропонувати навіть можливість пройти лікування у стані медичного сну. Це дуже комфортно і абсолютно безпечно.

Сучасна діагностика здійснюється завдяки цифровому візіографу та комп’ютерному томографу. Пропонується 100% цифрове планування і виготовлення зубних протезів у власній лабораторії. Лікар стоматолог використовує у роботі лазерні технології.

Клініка використовує нові технології у стоматології, лікування зубів під мікроскопом та застосовує кісткову пластику на основі мембран із власної крові.

Тут ви можете отримати також послуги із діагностики зубів, виправлення прикусу, імплантації, протезування зубів, терапевтичної психології, хірургії, видалення зубів та коренів.

Зазначимо, що у клініці зараз триває акція – знижено ціни на імпланти. Акція діє до 31 жовтня. Комп’ютерну томографію зубів роблять безкоштовно – у подарунок.

Стоматологія у Києві розташована поруч із станціями метро Позняки, Осокорки, Мінська, біля зупинок громадського транспорту. Записатись на прийом можна онлайн та замовити послугу зворотного дзвінка. Також діє автоматичне нагадування про прийом у лікаря.

Сучасна стоматологія Люмі-Дент – це наша турбота про ваші зуби! https://www.lumident.kiev.ua/ua/o-klinike

Коментарі

Позначки: , , , ,