У Києві посилять контроль над забороною піротехніки й гучної музики

Новини 17 Червня, 2022 31

День столиці і День Києва святкуватимуть в умовах воєнного стану: програма

У Києві посилять контроль над дотриманням режиму тиші, що включає заборону використання піротехнічних виробів, гучного співу та трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури.

Про це йдеться у дорученні голови Київської міської військової адміністрації Миколи Жирнова, повідомляє КМВА, пише Четверта студія.

Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов видав Окреме доручення про дотримання режиму тиші, зокрема заборону видовищ із використанням піротехнічних виробів на території столиці, а також гучного співу, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури, користуватися іншими гучномовними установками

Як ідеться в документі, в умовах широкомасштабної збройної агресії РФ на території України та очікування ракетних ударів недотримання режиму тиші негативно впливає на психоемоційний стан мешканців Києва.

Головам районних державних адміністрацій у Києві доручено забезпечити контроль над дотриманням вимог розділу ХІ “Дотримання тиші в громадських місцях у м. Києві” Правил благоустрою Києва від 25 грудня 2008 року.

Головному управлінню Нацполіції в Києві доручено посилити контроль над порушенням дотримання тиші в громадських місцях щодо проведення салютів, феєрверків, інших піротехнічних заходів, гучного співу, трансляції розважальної музики, тощо.

Коментарі

Позначки: