У Києві після операції в приватній клініці «Борис» померла 35-річна львів’янка

Новини 12 Листопада, 2020 4 669

Фото: ФБ/Anastasiia Ostrovska

Одна з родичок померлої повідомила про лікарську фатальну помилку

В одній зі столичних приватних клінік після операції на жовчному міхурі померла 35-річна Анастасія Островська – дружина ексміністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє  Цензор.НЕТ.

Ексміністр на своїй сторінці в Facebook також опублікував закритий для сторонніх пост про смерть дружини, не вдаючись у деталі.

У коментарі ТСН міністр підтвердив, що дружина померла незабаром після операції, але на питання про те, чи мала місце лікарська помилка, відповів: “Ні, ми поки нічого не можемо підтвердити, потрібен розтин”. За словами Квіташвілі, оперували Анастасію Островську в приватній столичній клініці “Борис”.

Олександр Квіташвілі повідомив виданню, що всього було чотири операції.

У пресслужбі клініки “Борис” Сhas News не підтвердили і не спростували деталі її смерті. Там кажуть, що не розголошують будь-яку інформацію про пацієнтів.

Одна з родичок померлої, Вероніка Островська, у себе в Facebook також повідомила про лікарську фатальну помилку, додавши, що її поховають 12 листопада у Львові.

“Моя єдина! Найрозумніша, найкрасивіша і найкраща! Прости, що не зберегла! Сьогодні третій день як завершився місяць твоїх страждань після лікарської фатальної помилки у клініці! Ти завжди була і будеш найкраща! Нехай ангел оберігає твою душу і дасть їй спокій та мир! Буде прощання у Києві, пізніше напишу де саме. Завтра прощання у Львові”, – йдеться в повідомленні.

Моя єдина!! 🙏Найрозумніша, найкрасивіша❤️ і найкраща!!!моя душа!! Прости! Прости, що не захистила Тебе! Прости, що не…

Опубликовано Веронікой Островськой Вторник, 10 ноября 2020 г.

 

Опубликовано Anastasiia Ostrovska Вторник, 30 июня 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,