“Загальнонаціональне віче”: У Києві під парламентом зібралося аж 400 осіб

Новини 29 Жовтня, 2017 90

За порядком стежать близько 700 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України

Під будівлею Верховної Ради сьогодні зібралося майже 400 учасників акції протесту. Правопорядок охороняють 700 поліцейських і нацгвардійців. Про це повідомляє прес-служба столичної Нацполіції.

“За порядком стежать близько 700 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України. Сьогодні біля будівлі парламенту зібралося найбільше за останній тиждень людей: зараз там перебуває майже 400 осіб. Щоб убезпечити учасників акції і на належному рівні підтримувати правопорядок, поліцейські і гвардійці посилили патрулювання до закінчення заходу”, – йдеться в повідомленні.

Учасників та організаторів акції закликали дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки і не порушувати закону. Відзначається, що поліцейські, зі свого боку, робитимуть все для попередження можливих провокацій.

Нагадаємо, в Києві під стінами Верховної Ради з 17 жовтня відбувається акція протесту соратників колишнього губернатора Одеської області, а нині лідера партії “Рух нових сил” Саакашвілі і низки інших опозиційних політиків.

Ілюстрація: прес-служба Нацполіції Києва

Коментарі

Позначки: