У Києві п’яні спеців‘язківці влаштували бійку зі стріляниною (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 17 Жовтня, 2019 264

Фото: ФБ/Київ оперативний

Військовий прострілив ноги бійцю АТО

У Києві п’яні військові влаштували бійку й стріляли в бійця, який воював на Донбасі. Це сталося 16 жовтня ввечері на столичному Виноградарі.

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на “Київ Оперативний” у Facebook.

“Компанія з трьох п’яних військовослужбовців поверталася додому з гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет. Взяли пляшку, запивку, закусон і, щоб далеко не відходити, почали розпивати просто біля магазину”, – йдеться у повідомленні.

«Компанія із трьох п‘яних військовослужбовців поверталася додому із гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет АТБ. Взяли пляшку, запивон, закусон і щоб далеко не відходити почали розпивати прямо біля магазину. На жаль, так у цьому місці робить багато хто, тому на них і не дуже звернули увагу, хоча один із них і був у військовій формі.

Привернули увагу вони лише тоді, коли той, що у формі вирішив справити природню потребу у найближчому дворі, неподалік дитячого майданчику. До нього підійшов чоловік, який проходив із другом та жінкою поруч, (як виявилось згодом – приймав участь у війні на сході України) та зробив зауваження. Слово за слово і почалась бійка. Чомусь хлопець у формі вирішив закінчити бійку стріляниною. Він дістав свій ПМ та почав стріляти по тому, хто просто сказав йому, що тут справляти нужду не дуже чемно. На щастя, патрони були гумові і попав він лише двічі в обидві ноги. Ці поранення не змогли зупинити чоловіка і він наваляв зв’язківцю у формі по самі помідори, а потім ще й його колезі зламав ногу, бо той вирішив також вступитися. Коли приїхали копи, той що у формі, невідомо навіщо передав пістолет тому, якому зламали ногу. Обох затримано – один поїде в лікарню лікувати ногу, а інший – у райвідділок чекати на військову прокуратуру», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,