У Києві обстріляли автомобіль очільника Держархіву

Новини 01 Жовтня, 2021 215

ФОТО КИЇВСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ З МІСЦЯ ПОДІЇ

поранили водія

У четвер, 30 вересня, у Києві обстріляли службовий автомобіль голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова. На той момент у салоні авто був лише водій. Він отримав поранення.

Про це голова Держархіву написав у п’ятницю, 1 жовтня, на сторінці у Facebook, пише Четверта студія.

“Вчора я був у службовому відрядженні у Вінниці. Їздив поїздом, службове авто залишилося в архівному містечку на Солом’янській, 24. Тоді з сусіднього будинку по моєму водію, який перебував поруч з гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (чи декілька)”, – розповів Хромов.

За словами Хромова, “куля, чи дріб, зачепила підборіддя Сергія, загрози здоров’ю чи життю нема”.

Правоохоронці затримали ймовірного нападника.

Як зазначив Хромов, він “не знає мотивів людини, яка стріляла”, ні з чим це не пов’язує і просить “не будувати конспірологічних теорій”.

Нагадаємо, біля Лісників стріляли в автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, поранений водій машини.

Згодом політолог Володимир Цибулько розповів, що замах на першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра може виявитися інсценуванням.

Водночас в Офісі президента України замах на першого помічника Володимира Зеленського Сергія Шефіра пов’язують з “активною боротьбою” команди очільника держави проти олігархів.

Відреагував на інцидент і президент Зеленський, він наголосив, що “відповідь буде сильною”.

Коментарі

Позначки: ,