У Києві чоловік захопив в заручники матір з донькою (ВІДЕО)

Новини 23 Квітня, 2021 1 321
На Львівщині поліцейський відмовився від хабара. Фото: Нацполіція.

На Львівщині поліцейський відмовився від хабара. Фото: Нацполіція.

У Києві озброєний чоловік в масці напав на авто, в якому знаходилися 60-річна жінка і її 31-річна дочка, і взяв їх у заручники.

Про це повідомляє прес-центр поліції Києва, пише Четверта студія.

“У столичну поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Тимошенко невідомий скоїв розбійний напад на авто, в якому перебувають мати з дочкою. На виклик негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Оболонського управлінь поліції та співробітники карного розшуку”, – йдеться в повідомленні.

За словами потерпілих, в їх машину на заднє сидіння сів невідомий і, погрожуючи застосуванням зброї, наказав віддати йому 5тис. доларів США. Оскільки у жінок зазначеної суми не виявилося, то одна з них попросила чоловіка привезти кошти, а той у свою чергу вступив в діалог з фігурантом, пообіцяв привезти гроші і подзвонив в поліцію.

“Виконуючи вимогу зловмисника, один зі спецназівців підійшов до авто і віддав гроші. Було прийнято рішення не затримувати правопорушника відразу, оскільки він погрожував застосувати вогнепальну зброю в багатолюдному місці і стверджував, що у нього є спільники, які а всім спостерігають”, – поділилися в поліції.

Заарештували зловмисника тільки наступного дня. Ним виявився 30-річний киянин.

“За даним фактом розпочато кримінальне провадження і сьогодні йому було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. А також слідчі та процесуальні керівники звернуться до суду з клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна”, – додав начальник Головного управління Нацполіції міста Києва Андрій Крищенко.

Коментарі

Позначки: ,