У Кривому Розі вантажний поїзд під час руху пішов під укіс (ВІДЕО)

Новини 28 Жовтня, 2020 351

Фото: НПУ

Масштабна аварія на залізниці

Вантажний потяг зійшов з рейок через крадіжку частини залізничного полотна.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Магістраль».

Сьогодні, 28 жовтня, вночі, о 02:57, на перегоні Кривий Ріг—Кривий Ріг-Західний сталося сходження 15 хвостових вагонів вантажного поїзда. Внаслідок цього порушений габарит по парній і непарній коліях. Люди не постраждали.

«Зі свого боку ми вже проводимо розслідування за цим фактом та відреагуємо належним чином. Також ми звернулися до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення», — прокоментував випадок голова правління АТ «Укрзалізниця» Володимир Жмак.

Наразі рух пасажирських поїздів організований в об’їзд місця аварії через перегін Савро—П’ятихатки-Стикова. Через зміну маршруту запізнюються наступні поїзди:

№ 740 Кривий Ріг—Київ — на 25 хвилин,

№ 102 Київ—Херсон — на 2,5 години.

Укрзалізниця буде оперативно інформувати про затримки інших пасажирських поїздів.

Для ліквідації наслідків транспортної події на місце вже відправлені відновні поїзди станцій Кривий Ріг, П’ятихатки, Знам’янка та працівники колійного господарства. Випадок розслідується комісією регіональної філії «Придніпровська залізниця» за участі представників апарату управління Укрзалізниці. За попередніми висновками, причиною аварії є незаконне втручання сторонніх осіб, а саме крадіжка частин колії — стикових накладок.

 

Коментарі

Позначки: , , ,