У “Краківці” вилучили понад 30 кілограм контрабандної біжутерії (ФОТО)

Новини 13 Квітня, 2021 393
У "Краківці" вилучили понад 30 кілограм контрабандної біжутерії. Фото: Галицька митниця

У "Краківці" вилучили понад 30 кілограм контрабандної біжутерії. Фото: Галицька митниця

Учора, 12 квітня, працівники Галицької митниці Держмитслужби запобігли ввезенню через митний кордон України товару, прихованого від митного контролю.

Про це повідомляє Галицька митниця, пише “Четверта студія”.

Так, громадянин України автомобілем «OPEL» прямував з Республіки Польщі в Україну через пункт пропуску «Краківець – Корчова», обравши смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Проте під час митного оформлення у митників виникла підозра щодо перевезення у вказаному автомобілі товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Тож автомобіль було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів. Там в автомобілі митники виявили прихований товар, а саме: майже 31 кг біжутерії та 3 нові ігрові приставки торгової марки «Sony» PS5. Загальна вартість товарів становить майже 100 тис. гривень.

Вказаний товар переміщувався через митний кордон України з приховуванням від митного контролю та містився у двох передніх дверних картах, у металевій ніші для акумулятора під водійським сидінням, а також за обшивками салону автомобіля.

За цим фактом галицькі митники склали протокол про порушення митних правил за ст. 483 МКУ. Товар вилучено, справу скерують до суду.

Коментарі

Позначки: , , ,