У Краківці митники вилучили у мешканця Львівщини велику суму контрабандної валюти (ФОТО)

Новини 05 Червня, 2020 336

Фото: Галицька митниця

У 37-річного жителя Львівської області вилучили 237 900 польський злотих, що за курсом НБУ становить понад півтора мільйона гривень

На Львівщині митники вилучили валюти на понад півтора мільйона гривень, які житель Львівщині намагався незхаконно вивезти в Польщу.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє “Галицька митниця” у ФБ.

Як зазначається, працівники Галицької митниці Держмитслужби спільно зі співробітниками БК УЗЕ УСБУ у Львівській області припинили спробу незаконного переміщення валюти через митний кордон України.

4 червня, в пункті пропуску «Краківець-Корчова», у громадянина України, 37-річного мешканця Львівщини вилучили 237 900 польський злотих, що за курсом Національного банку України становить понад півтора мільйона грн. Громадянин прямував у Республіку Польщу як водій легкового автомобіля смугою руху «зелений коридор» і перевозив пасажирів, які прямували на заробітки. Валюту перевозив у поліетиленовому пакеті. Про її наявність письмово не задекларував.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Валюту вилучено. Справу скерують до суду.

Коментарі

Позначки: , , , ,