У команди Порошенка є чіткий план порятунку економіки, але влада ігнорує його, – нардеп

Новини 11 Червня, 2020 193
Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Артур Герасимов. Фото: Прямий.Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Головні пріоритети України – це лікарі і армія, саме тому «Європейська Солідарність» буде наполягати на ухваленні необхідних законів у цих напрямках.

Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов в інтерв’ю журналістам, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейська Солідарність”.

Він зазначив, що у Зеленського ігнорують реальні проблеми у медичній галузі, економіці та секторі безпеки.

«Нам треба ухвалити ті закони, які захистять медиків. Це важливо, і ми будемо робити все для того, щоб вдалося. В цьому нас підтримують всі фракції, окрім «Слуг народу». Ми маємо зробити все, щоб припинити те неподобство, яке місяць за місяцем роблять з українською армією. Починаючи від харчування і закінчуючи тим, як виконується державне оборонне замовлення, як озброюють армію, як підтримують, платять гроші і так далі. Не треба забувати, що в нас передова боротьби з країною агресором і передова боротьби з коронавірусом», – сказав він.

Політик зазначив, що у команди Порошенка є чіткий план порятунку економіки, але влада ігнорує його, скочуючи країну в економічну прірву.

«Їм треба не казки вигадувати про 500 тисяч робочих місць у травні, чи про 40% зростання, чи 4000 доларів зарплати вчителям. Треба сьогодні дуже професійно розробити і до кінця цієї сесії ухвалити ті закони, які дозволять зменшити глибину падіння, куди сьогодні валиться українська економіка. У «Європейської Солідарності» – команди Петра Порошенка – є чіткий план, як це робити по всіх сферах, і ми постійно даємо ці пропозиції владі. На жаль, нас не чують», – наголосив народний депутат.

«Нас не турбує питання авторства. Сьогодні потрібно рятувати країну. Це як із законопроектом по страхуванню медиків. Ми ж сказали, що якщо хочете – переписуйте від себе. Не питання хто автор, питання терміново захистити лікарів», – додав співголова фракції.

Герасимов наголосив, що реформи Зеленського обмежують перейменуванням установ і переставляння ком в законах, у не призводять до системних змін в країні.

«Є побоювання, що будь-які професійні матеріали, передані цій владі будуть спотворені, бо ця сфабрикована Зеленським непрофесійна система управління державою продукує хаос і великі проблеми для українців», – сказав він.

«Зараз парламент розглядає закони про зміну назв, про перестановку слів у назвах державних органів і тому подібне. Це смішно. В них немає часу на закони про економіку, про підтримку лікаря, але є час на реформу переставити слово, поміняти букву тощо», – додав народний депутат.

«Ми будемо робити все, щоб якомога професійніше зараз почала виправлятися ситуація. Але треба розуміти, що зараз в руках однієї людини вся влада. Суспільство має від цієї людини вимагати того, щоб у нас професійно працювали команди, які професійно зможуть витягнути Україну із прірви, в якій вона зараз є», – підсумував він.

Коментарі

Позначки: , ,