У Івано-Франковому місцевий аматорський театр представив прем’єру драми «Бояриня» (ФОТО)

Новини 21 Вересня, 2021 199
У Івано-У Івано-Франковому місцевий аматорський театр представив прем’єру драми «Бояриня»Франковому місцевий аматорський театр представив прем’єру драми «Бояриня»

У Івано-Франковому місцевий аматорський театр представив прем’єру драми «Бояриня»

Для Івано-франківчан представили прем’єру драми «Бояриня» Лесі Українки за постановкою Наталії Волошин у виконанні місцевого аматорського театру.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Івано-Франківська селищна рада.

Окремої уваги заслуговує робота акторів, які зіграли органічно, проникливо і самовіддано. Атмосфера занурила глядачів у вирій подій складних запитань і доленосних рішень, які актуальні і до сьогодні.

Після завершенні дійства селищна голова Ірина Перун привітала усіх з прем’єрою театрального дійства.

«Я направду радію, що у вашій творчості відроджується українська культура, піднімаються гострі й важливі питання сьогодення. Ми гордимося тим, що маємо такий театр, який на сьогодні активно розвивають народні аматори. Ваша творчість насамперед славить наш прекрасний Янів і наших талановитих людей. Бажаю вам попереду багато вистав, нових здобутків і безліч шанувальників театрального мистецтва. Здоров’я , добра, благополуччя, натхнення на вашу творчість», – сказала вона.

Крім того, Ірина Перун вручила від Івано-Франківської селищної ради керівнику театру Наталії Волошин сертифікат на 10 000 грн для розвитку театру.

Коментарі

Позначки: , , ,