У Івано-Франківську відкрили набір на курси польської мови

Новини 29 Квітня, 2024 39

За словами організаторів, новий набір на безкоштовні курси польської — це відповідь на запит відвідувачів центру

як зареєструватися

У Івано-Франківську на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили набір на безоплатні курси польської мови для дорослих. Навчання повністю безоплатне, а опанувати мову можна як «з нуля», так і з середнього рівня.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

За словами організаторів, новий набір на безкоштовні курси польської — це відповідь на запит відвідувачів центру.

«Вже декілька груп студентів змогли опанувати польську мову на базовому рівні завдяки нашому курсу. Тепер вирішили відкрити новий набір одразу для двох рівнів — А1 (вивчення з нуля) та А2 (підвищення базового рівня)», — ділиться директорка центру.

Програма курсу включає інтерактивні заняття, де студенти зможуть вивчити основи граматики, опанувати найбільш вживані лексичні одиниці та розвинути навички мовлення, аби підтримувати діалог польською мовою. 

Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки. Ще одну групу створили для тих франківців та франківок, які вже володіють польською на базовому рівні.  

Курс польської мови для дорослих у Гончаренко центрі розрахований на три місяці. Ознайомчі заняття проведуть у вівторок, 7 травня:

Усі заняття проходитимуть на базі освітнього центру за адресою Вул. Незалежності, 113. Заняття стартують 9 травня і проходитимуть щовівторка та щочетверга о 16:00 та о 17:00. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Коментарі