У Івано-Франківську проведуть інтерактивний воркшоп про роботу з нейромережами в соціальних мережах

Новини 03 Квітня, 2024 24

Як автоматизувати створення контенту

4 квітня в Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть безоплатний інтерактивний воркшоп про роботу з нейромережами в соціальних мережах. Говоритимуть про те, на що здатний ШІ та як його використовувати для створення контенту. 

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

Як зазначають організатори, воркшоп буде корисний тим, хто працює над створенням контенту і хоче генерувати його швидше та якісніше. 

«Штучний інтелект стрімко розвивається і дає величезні можливості для навчання й роботи. На воркшопі ми ознайомимося з простим алгоритмом, який допоможе створювати високоякісний контент з мінімальними зусиллями та витратами часу», — діляться у Гончаренко центрі. 

Поділиться інструментами штучного інтелекту Ірина Жлобіцька — викладачка з 10-ти річним досвідом, вебдизайнерка та АІ-ентузіастка. 

«Спікерка навчить створювати анімованих персонажів та озвучувати відео без вашої участі. Так-так, є алгоритм, який створить для вашого бренду відео, немов над ним працювала ціла команда. У 21-му столітті ці навички потрібні кожному та ми вам все розповімо!» — додають організаториі. 

Воркшоп проведуть у четвер, 4 квітня, о 16:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Коментарі

Позначки: