У храмах Львівщини в урочистих літургіях візьмуть участь близько півтора мільйона прихожан

Новини 06 Січня, 2019 200

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

У місті Львові та Львівській області, впродовж 6 – 8 січня, заплановано проведення різноманітних святкових масових заходів. У понад двох тисяч церков  відбудуться урочисті літургії, участь у яких візьмуть близько півтора мільйона прихожан.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, у святковий період особовий склад поліції Львівщини працюватиме у посиленому режимі. Буде збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створено додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи, до складу яких входитимуть експерти-вибухотехніки та кінологи. До охорони публічного порядку також залучать нацгвардійців та курсантів ЛьвДУВС.

«Звертаємось до громадян! Дотримуйтесь правил поведінки під час святкувань. Не зловживайте спиртними напоями і поводьтеся відповідально. Якщо ви станете очевидцем скоєння злочину, або ж самі постраждаєте від рук зловмисника, відразу телефонуйте на оперативну лінію 102 чи звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях», –  йдеться у повідомленні Нацполіції Львівської області.

Коментарі

Позначки: , , , ,