У Ходорівській ОТГ відкриють спортивний майданчик зі штучним покриттям

Новини 13 Серпня, 2018 214
Спортивний майданчик

Спортивний майданчик

Незабаром у місті Ходорові відкриють спортивний майданчик з наливним покриттям, на якому можна буде грати у волейбол, гандбол, баскетбол та теніс. Споруджений майданчик у густонаселеному районі міста Ходорова. Про це інформує Офіс реформ у Львівському РВ АМУ.

Як розповів заступник голови Ходорівської ОТГ Ярослав Костур, це уже другий спортивний майданчик в громаді, споруджений у цьому році. Перед цим спортивний майданчик зі штучної трави відкрили у селі Дуліби.

А в майбутньому нові спортивні майданчики громада планує відкрити у селах Бортники та Грусятичі, де є філії Ходорівської ДЮСШ. Про це розповів директор Ходорівської ДЮСЩ Володимир Коник.

За словами Володимира Коника, Ходорівська ДЮСШ культивує 4 види спорту: футбол, баскетбол, карате і шахи. Школа має філії у 7 населених пунктах громади – Вибранівці, Дев’ятниках, Бортниках, Грусятичах, Піддністрянах, Отиневичах та Дулібах, де дітей навчають баскетболу, футболу, карате і шахам. Усього в Ходорівській ДЮСШ у 54-ох групах навчається 478 дітей.

Коментарі

Позначки: , , ,