У Харкові облили зеленкою місцевого лідера ОПЗЖ

Новини 22 Травня, 2020 354
У Харкові облили зеленкою місцевого лідера ОПЗЖ. Фото: Укрінформ.

У Харкові облили зеленкою місцевого лідера ОПЗЖ. Фото: Укрінформ.

Голову харківської міської організації “Опозиційна платформа – За життя” Андрія Лесика облили зеленкою під час акції протесту медиків проти закриття акушерського відділення клінічної лікарні залізничників, що біля Південного вокзалу в Харкові.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє  Укрінформ.

За словами учасників акції протесту, акушерське відділення закривають посилаючись на те, що воно аварійне.

“Гроші на ремонт вже виділялися, але куди вони пішли, і чому ремонту немає, запитайте у керівництва”, – кажуть учасники акції.

На жаль, додзвонитися до головного лікаря чи завідуючої відділенням, аби прояснити ситуацію, кореспондентові агентства не вдалося, оскільки ніхто не взяв слухавку.

Голова міської організації ОПЗЖ Лесик прийшов на акцію зі своїми прибічниками, з прапорами та партійною символікою. Представники ОПЗЖ, голосно виступали на підтримку медиків. У момент, коли Лесик виголосив звернення до Президента України, закликаючи його “навести порядок у сфері медицини”, невідомі облили партійця зеленкою, поціливши в обличчя, та втекли з місця події. Правоохоронці, які забезпечували порядок під час акції, побігли за ними слідом, намагаючись затримати.

Лесик спробував продовжувати своє звернення до Президента, але воно вже не мало успіху, і він з прибічниками теж пішов. Тим часом, учасники акції продовжували свій протест, скандуючи: “Ні закриттю пологового!”.

 

Коментарі

Позначки: ,