У Городку запустили в експлуатацію залізничний переїзд

Новини 30 Січня, 2019 573

Фото: lviv.sq.com.ua

Нещодавно після завершення основних ремонтних робіт розпочалася експлуатація залізничного переїзду у місті Городку Львівської області в режимі обмеженого пропуску автомобільного транспорту.

Про це повідомляє медіацентр «Магістраль».

Як повідомив начальник Львівської дистанції колії Тарас Зайцев, основні роботи на переїзді — ремонт колії, встановлення сигналізації та шлагбаумів для перекриття руху автотранспорту через переїзд — були виконані дещо раніше. Однак через різке похолодання та снігопади довелося зупинити роботи із укладення асфальтового покриття на під’їздах до переїзду.

Наразі колійники вклали на під’їздах до залізничного переїзду старопридатну асфальтову суміш та ущільнили її катком. Із адміністрацією міста погоджено, що до укладення підрядником постійного дорожнього покриття на під’їздах до залізничного переїзду через нього курсуватимуть лише легкові автівки та автомобілі аварійних служб.

За інформацією lviv.sq.com.ua, 28 січня цього року відкрито рух для спеціального, легкового та громадського автотранспорту через залізничний переїзд у м. Городок дільниці Львів – Мостиська – Держкордон, який перетинає автодорога М-11 з інтенсивним автобусним рухом. Зважаючи на мінливі погодні умови із температурними режимами, які не сприяють виконанню робіт зі суцільного оновлення настилу, рух вантажного автотранспорту через переїзд тимчасово обмежено.

Поряд із тим залізничники виконали комплекс робіт із капітального ремонту об’єктів інфраструктури: колійники влаштували бетонні подушки, замінили проміжне скріплення, зв’язківці оновили систему переїзної сигналізації та встановили нові бруси шлагбаумів, виготовлені з алюмінієвого сплаву, енергетики покращили якість освітлення переїзду, встановивши світлодіодні світильники. Також залізничники виконали ремонт та утеплення приміщення чергового по переїзду.

 

 

Коментарі

Позначки: