У горах Львівщини житель Закарпаття скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

Новини 19 Серпня, 2020 396

Фото: НПУ

Легковик “влетів” у фуру: жінка загинула, двох чоловіків госпіталізовано

У гірському, Сколівському районі на Львівщині, внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з легковиком, одна людина загинула на місці події, ще двоє осіб з травмами госпіталізували в лікарню.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 серпня близько 10:30 год. у с. Тухолька Сколівського району.

На автодорозі “Київ-Чоп” водій автомобіля “Опель Астра”, мешканець с. Калини Тячівського району Закарпатської області 1980 року народження, рухаючись в напрямку м. Сколе, не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із вантажним автомобілем “Сканія” з причепом, під керуванням мешканця сел. Доманівка Миколаївської області 1958 року народження.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля “Опель Астра”, мешканка с. Тухолька Сколівського району 1967 року народження, від отриманих травм загинула на місці події. Водій і другий пасажир автомобіля “Опель Астра” отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Сколівської ЦРЛ.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини встановили, що водій автомобіля «Опель Астра», 40-річний мешканець Закарпаття, не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автопоїздом «Сканія», яким кермував 62-річний мешканець Миколаївської області.

Внаслідок ДТП від отриманих травм загинула пасажирка автомобіля «Опель», 62-річна місцева мешканка, ще одну пасажирку легковика, 17-річну жительку Сколівського району госпіталізовано.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до восьми років позбавлення волі.

Мешканця Закарпатської області, який кермував автомобілем «Опель», затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За минулу добу, 18 серпня,  на автодорогах Львова та області сталось 54 дорожньо-транспортних пригоди, одна з них – з потерпілими. 18 автопригод сталось на дорогах області, ще 36 – у Львові. Внаслідок ДТП одна особа загинула, ще дві були травмовані.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,