У горах Львівщини сталася жахлива автотроща: фура розчавила легковик (ФОТО)

Новини 23 Червня, 2020 2 651

Фото: ФБ/Варта 1/Красніцький Василь

На Львівщині у гірському, Сколівському районі області, сталася ДТП за участі вантажного та легкового автомобілів.

Як пише “Четверта студія”, про ДТП сьогодні, 23 червня, повідомляє на сторінці спільноти “Варта 1” Красніцький Василь.

“Київ- Чоп, сумнозвісний поворот, Тухолька”,- зазначається у дописі до світлин з місця ДТП.

Наразі правоохоронці не коментують інформацію про обставини дорожньо-транспортної пригоди у гірському селі. Також, на даний час не повідомляють про постраждалих у ДТП.

Як повідомлялося, на Львівщині у ДТП загинули четверо осіб. У Львівській області 24 травня близько 11.30, поблизу села Тухолька Сколівського району сталась дорожньо-транспортна пригода.  50-річний водій вантажівки «MAN» не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом «MercedesBenz», який рухався по зустрічній смузі. На місці ДТП від отриманих травм загинув 47-річний водій та троє пасажирів мікроавтобуса. Чотирьох пасажирів «Mercedes» госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями.

 

Довідково. Тухолька  — село  в Сколівському районі Львівської області. Населення становить 955 осіб. Село розміщене в долині річки Бринівка, в оточенні Східних Бескидів, в межах Стрийсько-Сянської Верховини. З півночі село оточує гірський хребет Довжки (1056 м.), з півдня — хребет Бердо (1196 м).

Коментарі

Позначки: , , , ,