У «Галсільлісі» обговорили проблемні питання розвитку підприємства

Новини 22 Березня, 2021 175

У «Галсільлісі» обговорили проблемні питання розвитку підприємства

У комунальному підприємстві Львівської обласної ради «Галсільліс» під час виробничої наради обговорили перспективи розвитку підприємства в умовах реформування галузі лісового господарства в Україні та представили колективу в.о. генерального директора – Івана Підгородецького.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

В зустрічі взяли участь начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Сергій Івах, член наглядової ради Адріян Гутник, представник громадськості Роман Верхоляк та керівники дочірніх  підприємств.

Присутні обговорили  проблемні питання розвитку підприємства, особливий акцент зробили на питання захисту, використання і відтворення лісів, забезпечення лісового та природоохоронного законодавства на землях лісового фонду.

«Реорганізація існуючих підприємств шляхом укрупнення дасть можливість зменшити  витрати, підвищивши ефективність використання майна та засобів виробництва, оптимізувавши чисельність адмінперсоналу. Усі працівники, котрі мають високий професійний рівень, в котрих є бажання працювати добросовісно та чесно на розвиток галузі – обов’язково залишаться працювати. До об’єднань підходитимемо обережно та індивідуально,  враховуючи специфіку господарювання, матеріально-фінансові можливості, територіальне розташування та географічні особливості», – розповів Іван Підгородецький.

На нараді окреслили основні завдання перед фахівцями лісового господарства:

– збалансоване, невиснажливе лісоуправління, яке забезпечить екологічну, економічну та соціальну стабільність лісового господарства;
– підвищення життєздатності, продуктивності та багатофункціональності лісів;
– зміцнення внеску лісового господарства у пом’якшення наслідків зміни клімату;
– збереження біорізноманіття;
– встановлення контролю над легальністю обігу деревини на всіх етапах згідно з вимогами EU Timber Regulation (EUTR) 2013;
– розвиток інших послуг, що надаються лісами – використання лісових продуктів (збирання грибів, ягід тощо);
– розвиток туристичної інфраструктури.

Коментарі

Позначки: