У Франківську влаштовують консультації з правозахисниками

Новини 23 Квітня, 2024 42

Віч-на-віч із юристом

Громадська організація «Право на захист» та освітньо-культурний простір Гончаренко центр влаштовують безкоштовні відкриті юридичні консультації для вимушених переселенців. На першій зустрічі фахівці допоможуть розібратися із виплатами, пільгами та субсидіями для ВПО

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

Як зазначають у Гончаренко центрі, подібний формат зустрічей — це унікальна можливість безоплатно отримати фахову консультацію та рекомендації від провідних юристів Івано-Франківська.

«Більше не потрібно ходити по ЦНАПах та вичікувати в чергах, аби розібратися з актуальними питаннями. Команда громадської організації «Право на захист» безкоштовно проконсультує переселенців з усіх питань та допоможе із формуванням пакету документів для отримання пільг, виплат чи субсидій», — зазначає директорка освітнього простору Оксана Кузьменко.

Вона також зазначила, що в разі високого попиту серед жителів Івано-Франківська такі зустрічі стануть регулярними: із залученням профільних спеціалістів з тих чи інших юридичних питань.

«Ми радіємо, що маємо партнерів, які поділяють наші цінності і готові безоплатно допомагати тим, хто цього потребує. Додатково ми маємо власний юридичний центр, який також готовий підключитися до вирішення питань внутрішніх переселенців. Тому тут йдеться не про разову зустріч, а про комплексну та ефективну роботу», — додають у франківському Гончаренко центрі.

Зустріч із командою громадської організації «Право на захист» відбудеться у п’ятницю, 26 квітня, о 15:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.

Зазначимо, «Право на захист» — це провідна правозахисна українська організація, що також надає психосоціальну та матеріальну підтримку внутрішньо переміщеним особам та людям, які постраждали від воєнних дій, а також біженцям, шукачам захисту в Україні та особам без громадянства.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Коментарі

Позначки: ,