У Франківську відбудеться тренінг з надання першої домедичної допомоги

Новини 11 Квітня, 2024 43

Навчитися рятувати життя

13 квітня в Івано-Франківську відбудеться безкоштовний тренінг з надання першої домедичної допомоги. Усіх охочих навчатимуть, як рятувати людину в кризовій ситуації, як накладати турнікет та допомогти до приїзду «швидкої». Тренінг проводять Товариство Червоного Хреста України та громадська організація «Українські Студенти за Свободу».  

Про це пише Четверта студія.

Як зазначають організатори, за сучасних умов вміння надавати домедичну допомогу необхідні кожному, адже вчасна реакція може врятувати життя людині поруч.

«Вміння оперативно і ефективно надавати допомогу у разі необхідності є критично важливою навичкою для цивільних, особливо в сучасних умовах повітряних атак. Від цього залежатиме ваше життя, та життя людей поруч», — ділиться Ангеліна Однойко, голова Івано-Франківського осередку «Українських Студентів за Свободу».  

Тренінг є чудовою можливістю дізнатись, як надавати першу домедичну допомогу, накладати турнікет та подібні йому засоби, а також як діяти зважено у критичній ситуації. 

Тренінг з надання домедичної допомоги проведуть у суботу, 13 квітня, о 10:00 за адресою вул. Гарбарська, 22 (Академія Івана Золотоустого). Кількість місць обмежена, а зареєструватися можна за цим посиланням. 

Довідка

Громадська організація «Українські Студенти за Свободу» — це громадська організація, заснована на засадах захисту, популяризації та лобіювання принципів вільного суспільства. Нашою місією є об’єднання, навчання та мобілізація української молоді, яка прихильна ідеям свободи. Ми — це вільне покоління, яке народилось і виросло у незалежній Україні. Наш спільний інтерес — прагнення жити тут і зараз. Ми переконані, що саме свобода є ключовим елементом процвітання будь-якої нації.

Коментарі

Позначки: