У Франківську проведуть серію безоплатних психологічних воркшопів

Новини 18 Квітня, 2024 13

У Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть серію безоплатних психологічних воркшопів

У Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть серію безоплатних психологічних воркшопів. Психологиня Катерина Скрипниченко розповість про особисті кордони та стосунки в парі. 

Про це пише Четверта студія.

За словами організаторів, серія воркшопів складатиметься з трьох зустрічей, які точно мінять світосприйняття учасників. 

«Особисті кордони – це ті обмеження, які ми вибудовуємо з іншими людьми, це визначення того, що ми вважаємо прийнятним в їх поведінці щодо нас, а що – ні. Це суто наш особистий простір, індивідуальна сфера інтересів, принципів і переконань. Навчитися відстоювати їх — ключ до впевненості у роботі, серед друзів та у парі. На тренінгах розбиратимемо практичні ситуації та навчатимемось відстоювати власні кордони. Також поговоримо про стосунки з партнером, як показник нашої самооцінки», — діляться у Гончаренко центрі Івано-Франківськ. 

Менторкою воркшопів буде Катерина Скрипниченко, практикуюча психологиня і експертка по відносинах у парі. Воркшопи будуть проводити щосуботи о 13:30 за адресою вул. Незалежності, 113. 

Зареєструватися на воркшопи можна за цими посиланнями:

  • 13 квітня. Як встановлювати свої особистісні кордони та не давати їх порушувати? Реєстрація.
  • 20 квітня. Стосунки з партнером, як показник нашої самооцінки. Реєстрація. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Коментарі

Позначки: ,