У Дублянах мер міста влаштував бійку зі своїми виборцями (ВІДЕО)

Новини 24 Листопада, 2020 2 444

Скриншот відео: Фб/Надія Завальницька

Міський голова Дублян Василь Попович разом із сином не впускали людей на сесію міської ради

Міський голова Дублян Василь Попович не допускав людей на вечірню сесію. Більше того, біля дверей сталася шарпанина з бійкою.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Варта 1», про це повідомила Надія Завальницька у Facebook.

Мер Дублян скликав вечірню сесію, на яку депутатів пускали по дзвінку. На намагання потрапити на сесію, Василь Попович разом з сином в буквальному виштовхали людей за двері.

На виклик  приїхала поліція. Сесія не відбулась.

Р.S. На наш виклик приїхала поліція,мер попович вирішив перенести сесію на таємну дату.

Сьогодні сесія. Подивіться з половини відео. В нас тут бійка!!!

Опубликовано Надіей Завальницькой Понедельник, 23 ноября 2020 г.

 

 

Як раніше повідомляв ZAXID.NET, міський голова Дублян Василь Попович розпочав увечері понеділка, 12 жовтня, чергову сесію міської ради за присутності менше половини депутатів. Таким чином сесія почалась без кворуму, повідомила депутатка тамтешньої міськради Світлана Королькова. За словами Світлани Королькової, мер Дублян скликав сесію о 18:00. Усього на засідання зареєструвалось 13 депутатів, а для кворуму необхідно 14.

«У міській раді зараз голова плює на Конституцію України. У нас всього 26 депутатів, один помер, але він ще все одно рахується, оскільки ми не приймали рішення про зменшення чисельності депутатів міської ради. А зараз на сесії є 13 депутатів при кворумі 14. Приміщення міської ради закрите повністю, тут є наряд поліції, який унеможливлює доступ людей до міської ради», – розповідає Світлана Королькова.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,