У другому турі Зеленський і Разумков йдуть “нога в ногу”, – опитування

Новини 24 Листопада, 2021 1 894
Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Дмитро Разумков. Фото: відкриті джерела.

Зростає рівень підтримки ексспікера Верховної Ради Дмитра Разумкова: якби вибори президента відбувалися найближчим часом, у другому турі можлива його перевага над чинним главою держави.

Про це свідчать результати опитування соціологічної служби Центру Разумкова, проведеного з 11 по 17 листопада, пише “Четверта студія” з посиланням на Українську правду.

“У випадку виходу до другого туру В. Зеленського і Д. Разумкова за В. Зеленського проголосували би 23% усіх опитаних або 50% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме, за Д. Разумкова — відповідно 25% і 50%”, – йдеться у результатах опитування.

Деталі: Соціологи зазначають, що порівняно з результатами опитування, яке проводилося у березні 2021 року, частка голосів, які респонденти готові віддати за Зеленського, зменшилася з 27% до 23% серед усіх опитаних, а частка тих, хто готовий голосувати за Разумкова, зросла з 17% до 25%.

Додатково: Дослідження проведено соціологічною службою Центру Разумкова з 11 по 17 листопада 2021 року методом інтерв’ю “обличчям до обличчя” за місцем проживання респондентів.

Соціологи опитали 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками.

Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Коментарі

Позначки: ,