У Дрогобичі вітром знесло дахи з шести будинків, жителі 17 вулиць без світла

Новини 11 Березня, 2019 169

Фото: Дрогобицька міська рада

У Дрогобичі на сьогодні оголошено штормове попередження: мешканців закликають бути обачними.

Зірвані дахи, повалені дерева, знеструмлені будинки, — наслідки негоди, яка вирувала впродовж 10-11 березня.

Як повідомили у Дрогобицькій міській раді, у Дрогобичі, за даними відділу НС та ЦЗН Дрогобицької міської ради, через негоду зірвано дахи з шести будинків, повалено три дерева, знеструмлено будинки на 17 вулицях.

У найближчу годину із збереженням до кінця доби 11 березня по області очікується надзвичайний вітер (південно-західний з переходом на північно-західний) з поривами 35 – 40 м/с – III рівень небезпечності, червоний.

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

«Від вчора екстренні служби ліквідовують наслідки негоди. Стихією було пошкоджено лінії електропередач, однак до вечора електропостачання було відновлено», — зазначив начальник відділу НС та ЦЗН Микола Летнянчин.

Заслухавши доповідь начальника відділу НС та ЦЗН, міський голова Дрогобича Тарас Кучма доручив негайно відповідним структурним підрозділам обстежити місто та докласти всіх зусиль до ліквідації наслідків негоди, зокрема прибрати повалені вітром дерева.

«Заважаючи на прогнози синоптиків, закликаємо мешканців Дрогобича дотримуватись правил безпеки під час перебування на вулиці. Будьте обачними під час руху близько багатоповерхових будинків, розлогих дерев, ліній електромережі та рекламних конструкцій. Водіїв просимо не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,