У Дрогобичі підлітки познущалися з хворого чоловіка: за 50 грн той випив пляшку олії

Новини 17 Вересня, 2023 1 387

Чоловік має проблеми з ментальним та фізичним здоров’ям, тому заманити його за 50 грн на таку “забаву” було не так вже й важко

Сьогодні в мережі інстаграм розлетілося відео, на якому чоловік на Площі Ринок у Дрогобичі випиває жовту рідину з пляшки з написом відомої торгової марки “Олейна”. На відео підпис (мова оригіналу): “За 50 грн всьо проможний”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Дрогобичмедіа.

Як з’ясувалося, у пляшці справді була олія. А п’є її відомий у місті ром – він працює у центрі на ринку, тож дрогобичани часто там його можуть бачити.

Чоловік має проблеми з ментальним та фізичним здоров’ям, тому заманити його за 50 грн на таку “забаву” було не так вже й важко.

Однак, випиваючи олію, скоріш за все, потерпілий не був свідомий того, що це буде мати негативні наслідки для здоров’я.

Додамо, що все це дійство відбувалося під сміх, кпини та нецензурну лексику молодих людей навпроти одного з мережевих магазинів на площі, де постійно вечорами збираються підлітки. Також долинають окремі слова пісні – вона російською мовою (“панять-сказать”).

У коментарях дрогобичани різко засудили таку поведінку молоді. Однак, замість робити висновки, автори відео взялися ще й погрожувати коментаторам, застосовуючи нецензурну лексику.

На цей факт вже відреагував секретар міської ради Дрогобича Орест Каракевич, який несе службу в зоні бойових дій, однак не залишається осторонь подій, що відбуваються в місті. Зокрема посадовець, засудивши дії підлітків, звернувся до Муніципальної варти, яка мала б слідкувати за дотриманням громадського порядку в центрі міста:

“В мене питання до муніципальної варти міста – агов, коли буде наведений порядок, доки це все буде тривати? Для чого вас фінансують з бюджету? Що далі – познущаються з тварини бездомної в центрі, дитину травмують?”, – написав на своїй сторінці у фейсбук Орест Каракевич.

Коментарі

Позначки: ,