У Дрогобичі обікрали приміщення шахового клубу: виламали вікно і розтрощили сейф (ФОТО)

Новини 05 Березня, 2021 3 293

Фото: ВАРТО

Приміщення клубу знаходиться у центрі міста

Подія трапилася в ніч на четверте березня. Невідомі вкрали 900 гривень.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «ВАРТО», про проникнення у приміщення шашко-шахового клубу “Софія” повідомили на сторінці спільноти у Фейсбуці.

“Цієї ночі у приміщення нашого клубу проникли злодії, виламали двері у приміщенні, замки сейфів, все розкидали. Вкрали 900 грн (внески); наразі підсумовуються всі завдані збитки. Проникнення відбулося, на думку директора нашого клубу Петра Химина, через вікно: злодії залізли по решітках на вікні підприємства, що на першому поверсі, і далі – у вікно клубу, попередньо його виламали”.

Це вже п’яте за рахунком пограбування клубу. Попереднього разу виламали вхідні металеві двері, зламали двері металевого сейфу, вкрали 2 000 грн.

“Дивно, що злодюжок так привабило саме наше приміщення на вул. Шолом-Алейхема у Дрогобичі, адже ДШШК “Софія” є неприбутковою громадською організацією. Складається враження, що це спрямований від зацікавлених осіб саме на наш клуб посил, щоб ми звільнили це приміщення у центрі міста”, – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні триває розслідування цього злочину.

Нагадаємо, що приміщення шашко-шахового клубу “Софія” знаходиться у центрі Дрогобича на вулиці Шолом-Алейхема і вже кілька років міська влада намагається переселити шахістів у інше місце і навмисно не продовжує з ними договір оренди, хоча клуб у цьому приміщенні знаходиться вже понад 30-ть років.

Цієї ночі у приміщення нашого клубу проникли злодії, виламали двері у приміщенні, замки сейфів, все розкидали. Вкрали…

Опубликовано Дрогобицький шахово-шашковий клуб “Софія” Четверг, 4 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,