У Дрогобичі невідомі розгромили майданчик ресторану «Сіль» (ФОТО)

Новини 05 Листопада, 2018 1 085

Фото: Facebook/Наталочка Кіндратів

Зловмисник трощив майданчик і розбив головою скло на дверях ресторану

У Дрогобичі в ніч з 4 на 5 листопада, невідомі розтрощили майданчик ресторану «Сіль».

Про подію повідомляють користувачі соцмереж.

Як пише Наталочка Кіндратів на сторінці «Дрогобич і дрогобиччани» у Facebook,  яка виклала у дописі відео з місця інциденту, «ми побачили неадекватного п‘яного чоловіка. Він кричав і гнався за хлопцем з ресторану. Всі працівники закрилися всередині, щоб уникнути конфлікту. Але він ще більше розлютився і почав все з майданчику розкидувати і ламати. Потім розбив головою скло на дверях ресторану».

Скриншот/Наталочка Кіндратів

«Цієї ночі були свідками розгрому майданчика ресторану «Сіль» і проблемою додзвонитися до поліції. О 22:45,  чутно було дуже гучно музику. Глянувши у вікно, побачила чорний позашляховик «Тойота» з номерами ВС 7744 ВВ, з якого лунала музика.  Потім було чутно гучні крики. З чого там все почалося, ми не бачили, але побачили неадекватного п‘яного чоловіка. Він кричав і гнався за хлопцем з ресторану. Всі працівники закрилися всередині, щоб уникнути конфлікту. Але він ще більше розлютився і почав все з майданчику розкидувати і ламати. Потім кудись пішов і через пару хвилин вернувся, й тоді розбив головою скло на дверях ресторану. Відніс два крісла за кут будинку. В мене питання: де поліція в такі моменти? Чому проблема додзвонитися в поліцію? Я до них додзвонилася за третім разом. І це з мобільного. Зі стаціонару навіть гудки не йшли. Бо «всі оператори зайняті». Аж потім появилося двоє поліцейських, які бігли за тим психом. Як скрутили його, тоді ще появилося аж дві машини поліції. І заблокували виїзд п‘яному водієві, який на ногах ледь тримався. Двох забрали у відділок. Але о 02:00 ночі, знову чути шум. А там знову два авто поліції, привезли того водія. Чому всякі придурки дозволяють собі: включити музику, щоб аж гриміло по вікнах, громити  все, що під руку попадеться. Аж страшно подумати, що було б, якби поліція не приїхала», йдеться у  дописі.

Фото: Facebook/Наталочка Кіндратів

Довідка. Ресторан “Сіль” – дрогобицький заклад, який був відкритий 7 липня 2018 року у колишньому приміщенні кав’ярні “SerVant” на вул. Мазепи.

Коментарі

Позначки: , , ,