У Дрогобичі іномарка «запакована» підлітками влетіла у мікроавтобус

Новини 22 Жовтня, 2018 70

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У ДТП постраждало двоє неповнолітніх

У райцентрі Дрогобич на Львівщині, 20-річний місцевий житель спричинив ДТП внаслідок якої постраждало двоє його неповнолітніх товаришів.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 21 жовтня близько 23.00 на вулиці Володимира Великого у Дрогобичі.

Автомобіль «Пежо Партнер», яким керував 20-річний місцевий мешканець, зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та «Фольксваген Кадді».

Внаслідок зіткнення пасажири «Пежо», мешканці Дрогобича віком 16 та 17 років, отримали тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі.

Як уточнили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, пасажири  іномарки госпіталізовані у Дрогобицьку міську лікарню.

«У 16-річного мешканця Дрогобича діагностували “закритий перелом лівої ліктевої кістки”, у 17- річного мешканця Дрогобича – “закрита черепно-мозкова травма, забійна рана чола», – повідомили у департаменті цивільного захисту.

 

 

Коментарі

Позначки: ,