У Дніпрі внаслідок аварії загинула людина (ФОТО)

Новини 12 Квітня, 2021 277

У Дніпрі внаслідок аварії загинула людина

12-го квітня о 08:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Яснополянська Соборного району міста Дніпро.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-центр ДСНС.

За викликом направлено рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини та відділення 19-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в області.

По прибуттю до місця події встановлено, що внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів на місці загинув та був заблокований водій «Geely CK». Водія автомобіля «Toyota» чоловіка, 1982-го року народження, з попереднім діагнозом «забій грудної клітини та перелом ключиці правої руки» госпіталізовано до Міської клінічної лікарні № 16.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розтиснули передні ліві двері, вилучили тіло загиблого водія (дані встановлюються) та передали працівникам судово-медичної експертизи. Також вогнеборці змили паливно-мастильні матеріали з дорожнього покриття.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучено 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Коментарі

Позначки: ,