У Дніпрі сьогодні вимагатимуть відставки Зеленського

Новини 09 Березня, 2020 1 741

Фото: НМ

Пройде віче «Захисти Україну»

9 березня в Дніпрі пройде віче «Захисти Україну», на якому учасники руху «Ні Капітуляції» вимагатимуть відставки президента України Володимира Зеленського. Як повідомляють учасники руху, українська влада неодноразово перейшла червоні лінії.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє газета «НМ».

«Червоні лінії перейдено неодноразово. У всіх напрямках. Зовнішньому і внутрішньополітичному, економічному і соціальному.

Зевлада не тільки не відмовилася від згубного курсу на капітуляцію, який перетворюється в системну державну зраду, елементом якої є таємні зустрічі в Омані, а й нарощує репресії проти патріотів, які протистоять російської агресії.

Паралельно з цим готується до прийняття антинаціональний закон про продаж землі, антисоціальна редакція Трудового кодексу, вводяться нові форми експлуатації малого бізнесу.

Слуги олігархів надали в приватне управління своїм господарям цілі галузі економіки, в результаті чого державний бюджет тільки в січні отримав 25% надходжень.

Згортається децентралізація, відбувається масштабна реквізиція фінансів, які раніше спрямовувалися на підтримку місцевого самоврядування.

Держава під керівництвом реЗедента стрімко йде по шляху фінансового та управлінського дефолту.

Замість реформ і нових облич ми бачимо розграбування, корупцію і старих регіоналів.

Дефолт національної гідності вже призвів до фактичного демонтажу міжнародної проукраїнської коаліції і реваншу російської агентури, яка використовує ДБР як філія ФСБ для знищення завоювань Майдану.

У цій ситуації все здорові національно-патріотичні та державницькі сили, всі свідомі українці повинні об’єднати зусилля і стати на захист України, як і 6 років тому.

Вимоги:

  1. Відставка Зеленського з поста президента як капітулянта, колаборанта, який свідомо ввів в оману народ України і здійснює антидержавний, антинаціональний курс.
  2. Введення санаційного режиму з очищення України від рашистських політичних, інформаційних і економічних структур, скасування незаконних і антинаціональних рішень Зевласті.
  3. Відновлення зусиль за прискореною євроатлантичної інтеграції України, отримання статусу основного союзника США», – зазначається у тексті вимог організаторів, які оприлюднило видання.

Віче розпочнеться 9 березня об 14:00 біля будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Ілюстрація: “НМ”

Коментарі

Позначки: , , , ,