У держбюджеті на 2020 рік закладено недостатньо коштів на оборону і соціальну сферу, – Артур Герасимов

Новини 20 Жовтня, 2019 177
Артур Герасимов

Артур Герасимов

Фракція «Європейська Солідарність» під час розгляду проекту бюджету 2020 порушуватиме питання про недостатнє фінансування сфери національної безпеки і оборони і соціальних програм.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на заяву співголови фракції «Європейська Солідарність» Артура Герасимова.

«Що стосується бюджету, то, на жаль, дуже багато зауважень, в першу чергу, до фінансування армії, сфери національної безпеки і оборони. Таке враження, що забувають про те, що ми сьогодні знаходимося в стані, коли є агресія Кремля. Друге – дуже багато соціальних питань.

Хотів би нагадати, що за президентства Петра Порошенка, не дивлячись на війну, не дивлячись, що ми були на межі колапсу банківської і фінансової систем, ми це подолали. І не дивлячись на значне збільшення витрат на національну безпеку і оборони, ми підвищили заробітні плати. Все це робилося. Сьогодні ми бачимо, що це якимось чином намагаються нівелювати і це є велика проблема»,- зазначив Герасимов.

Фракція «Європейська Солідарність» наголошує на важливості скорегувати витрати на фінансування сфери національної безпеки і оборони та соціальні програми.

«Два ключові блоки питань, які буде озвучувати фракція «Європейська Солідарність» – це недостатнє фінансування сфери національної безпеки і оборони. Ми будемо намагатися скоригувати це. І друге – недостатнє коригування соціальних програм, тому що це є надважливим»,- наголосив Герасимов.

Коментарі

Позначки: , ,