У ДБР відверто заводять людей Януковича і Портнова, – Ар‘єв

Новини 19 Січня, 2020 191

Призначення заступником директора Державного бюро розслідувань адвоката Олександра Бабікова, який брав участь у захисті Януковича, – це не просто конфлікт інтересів, а відвертий наступ реваншу. Не дивно, що тепер силовики переслідують волонтерів, активістів та учасників АТО, а поплічники Януковича звільняються від відповідальності. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв.

«Я так розумію, серед всіх юристів України не знайшлося кращого кандидата на заступника директора ДБР, ніж адвокат Януковича. І, звісно, немає ніякого конфлікту інтересів між переданим в ДБР розслідуванням злочинів проти Майдану і захистом Януковича», – іронізує Ар‘єв.

«В.о. директорки ДБР Венедиктовій і конкурсній комісії, які цього не побачили, напевно треба ще раз прочитати профільну літературу про означення конфлікту інтересів або десь совісті позичити», – пише народний депутат.

«Отже, в ДБР відверто заводять людей команди Януковича і Портнова. Тому не дивуйтеся, що їхні соратники звільняються, в тюрми йдуть бойові генерали, офіцери, бійці і волонтери, а журналісти стають «бидлом» і мінкульт розробляє закони про «дезінформацію» в стилі РФ. Це реванш, не тіште себе ілюзіями», – переконаний Володимир Ар‘єв.

Коментарі

Позначки: