У ДБР склали графік привітання Романа Труби з днем народження – ЗМІ (ФОТО)

Новини 06 Листопада, 2019 937

На одне привітання автори цього документу приділяють 5 хвилин / фото УНІАН

Створено документ під назвою «Привітання директора», в якому розписано, який відділ та управління, о котрій годині та хвилині має зайти до Труби

У Державному бюро розслідувань серед співробітників розповсюдили графік привітання керівника Романа Труби з днем народження.

Як пише «Четверта студія», про це УНІАН повідомило джерело в ДБР.

За його словами, «сьогодні серед відділів та управлінь ДБР розповсюдили графік привітання директора ДБР з днем народження», і документ нібито називається «Привітання директора».

«В ньому розписано о котрій годині, який відділ має прийти до кабінету Труби з тим, щоб привітати його. Зокрема, на привітання центрального апарату ДБР відводиться час з 10 до 12 години. Там детально розписано, який відділ та управління, о котрій годині та хвилині має зайти до Труби», – зазначило джерело.

На одне привітання автори цього документу приділяють 5 хвилин / фото УНІАН

На одне привітання автори цього документу приділяють 5 хвилин. Співрозмовник агентства розповів, що такий документ роздали по всіх відділах та управліннях, проте Труби сьогодні на роботі немає. Він взяв вихідний.

«Досі у нас таких графіків не було. Якщо знаєш, що у когось день народження, то хочеш вітай, хочеш – ні. Труби сьогодні на роботі немає, взяв вихідний. Очевидно, вітатимуть завтра. Ймовірно, ініціатором цієї ідеї став хтось із помічників директора», – додав він.

Коментарі

Позначки: ,